Wednesday, August 26, 2015

Masih Sakit

assalamualaikum.. hye u ols.. gila lama i olls xhupdate kan.. tetiba lak rasa nak meringankn jari jemari ni untuk update ..
setiap hari aku akan amik masa untuk jengguk2 blogger yang aku friend update.. selalunya petang2 time keje settle sume, dah free kan.. sebelum2 ni jengguk2 tak pernah lak tertekan blog yang dah lama aku kuat kan ati untuk tak tengok..
tetiba lak tadi tertekan nama blog tu nak angkat call BOS.. even blog tu owner dia da delete tp msih lagi leh tgk entry2 yg xpenuh tu.. terus menyirap darah ni dan terus panas gila kepala ni jadinya..
aku terpikir mungkin sakit lama ni tak terubat lagi luka dia.. cepat2 aku bawak mngucap dan terus jawab call Bos dgn eloknya.. kalau difikirkan nafsu amarah ni memang cakap kasar2 je tadi.. tapi sekarang kn time bekerja.. dia as a BOS..
hari2 aku , aku cuba lupa kan kesalahan dia lakukan.. AKU BERJAYA..
tapi tiap kali ia tiba2 terlintas di kotak fikiran aku, AKU TEWAS ..
amarah menguasai aku ..
dulu aku cuba untuk tidak terlalu mengharap yang ia akan kembali..
sekarang dia kembali tapi aku cuba mengawal dan cuba merawat luka yang 2 tahun lepas digores..
aku percaya jodoh maut tu di tangan Allah SWT..
andai dia jodoh aku hingga akhirnya, kau permudahkan lah urusan kami..
jika dia bukan jodoh aku hingga akhirnya, kau berikan lah aku jalan untuk tidak terlalu mengharap padanya lagi agar aku tidak akan sakit untuk sekian kalinya..

amin ...






xoxo..

No comments:

Post a Comment